2014. január 30., csütörtök

Január

Ahhoz képest, hogy január volt, jó kis hónap volt! Persze sok köszönhető a kegyes, tavaszi időjárásnak, hogy nem fagytunk meg sem kint, sem bent a lakásban...
Jó párszor voltunk Danával korizni, egyre ügyesebb és egyre bátrabb a kisasszony, de volt olyan is, hogy 10 perc korizás után nagyot esett (le akart hajolni egy jégdarabért) és haza kellett jönnünk.
A hónapban két szabad hétvégénk volt, Gödöllőn és Újpesten is aludtak a lányok! Dodónak Gödöllő volt az újdonság, hiszen év végén már öt éjszakát aludt Anyuéknál.
A nagyszülői beszámoló alapján jól telt a gödöllői hétvége, volt kastélylátogatás is Dana idegenvezetésével. Mostantól lehet benyújtani az igényeket a különböző variációkra:






1. nem kérünk unokát, más programunk van
2. csak Danust szeretnénk mert vele olyan harmonikusan, szépen telik a hétvége
3. a két lányt együtt szeretnénk mert tele vagyunk energiával
4. csak Dorkát szeretnénk mert....jobban átgondoltuk, mégsem szeretnénk


Édes kicsi Dorkának (így hívja mostanában Krisz) külön dícséret jár mert kb két hete BUGYIS lett!!!Hurrá! Nagyon ügyes, se nappal, se éjjel nincs "baleset" és mindezt teljesen magától, nulla szülői rábeszélés nem volt mögötte!


Danának is jár az elismerés (Krisztől egy gyönyörő tulipánt kapott) mert felvették a Madách musical tánciskolába és nemsokára elkezdi az előkészítő gimnasztikát. Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint eljátszani Marika szerepét a Diótörőben.


Krisz egy szombat délután önszántából elkezdett órási bútorokat áthelyezni a lakásban, minek eredménye egy számomra kialakított dolgozó-íróasztal és Dana számára létrehozott lego-szoba. Az íróasztalomat hipp-hopp belaktam, telis-tele van a tankönyveimmel, szótáraimmal és múlt hét óta ott fogadom a tanítványomat is. A lego szoba még alakul, hamarosan kész lesz és dana teljesen birtokba veheti a lego friends figurákkal!
Szóval Krisznek is jár a piros pont!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése