2016. január 15., péntek

Téli szünet

Olyan nagyon jó volt ez a két hetes szünet, hogy csak na! Danáék és mi is a gimiben 18- án ünnepeltünk egyet, aztan búcsút intettünk az intézményeknek. Danáék egymás nevét kihúzták, igy Dana kapott az egyik fiútól egy könyvet, amit majd egyszer kiolvasunk ( Tea Stilton- Danát nem köti le túlságosan.) nálunk is jól sikerült a zárás, ismét Dixit kártyáztunk a kollégákkal, ami mindig nagyon szórakoztató...
Aztán elindult a szünet. Összességében sokat voltunk itthon, sokat pihentünk, játszottunk, sütöttünk, volt, hogy a lányok ebédig pizsamában flangáltak. Azért történt egy s más...Danának kilőtték a fülét. (Ma már teljesen bevált dolog, hogy házhoz jön a kozmetikus hölgy, nem mondom kényelmes volt így!) Dana hősiesen viselte a fájdalmat, összeszorította a fogát, de nem sírt. Már nagyon vágyott rá!
Aztán vendégeink is voltak egy délután, és mi is elmentünk egy- két programra. Amit sose felejtünk, az a december végi Eötvös cirkusz előadás, ami mind a négyünknek nagyon tetszett. Életkor ide vagy oda, egyszerűen imádom a cirkuszt!
 Jól sikerült az első négyes korizás, Dorka és Krisz felavatták a Jézuska ajándékát. A 25- į éttermi ebéd is nagyon jó volt, lányok szuperül ettek, aztán aranyosan eljátszottak az üres asztaloknál vagy a zongorát püfölték.:)
A karácsony hó nélküli volt idén is. A fánk megérkezett időben, Dana nagyon aggódott miatta...furcsa volt, hogy már olyan nagylánynak tűnik sokszor és még hisz ebben az ünnepi varázslatban. Krisztől kaptam egy puzzle-t a velencei utazásunk emlékére. Nagyon szép emlék a velencei út, de ez egy nagyon nehéz puzzle...
A másik szívemnek kedves ajándék Bandi papát dicséri, akitől megkaptam a blogom harmadik (!) könyv változatát. Köszönöm!
Dorkának telitalálat volt a hajfonatos hajpánt, az ezüstcipő, Dana nagyon örült a Villámválasz társasnak, minden nap elővesszük.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése