2016. január 27., szerda

(El)kaptam egy levelet...



Sziasztok!
A hétvégén egyet fizettünk, kettőt kaptunk! Érdemes volt kivárni, hogy Dorka kisasszony AKARJON Gödöllőre jönni, mert egy remek hétvégében volt részünk a pocsék idő ellenére. Dana első osztályú anyapótlónak bizonyult, lelkesen mutatta be Gödöllő nevezetességeit. Sajnos a Kastély pont most zárva volt, de így a legközelebbre is maradt érdekesség. Dorka gyönyörűen evett-tök egyedül- és Émama legnagyobb örömére- lassan élvezettel, apró falatokban, nem úgy, mint nővérkéje és e sorok írója!!!!!
Volt délután minden, bújócska, barbizás, tapsvizhang, viccmesélés, sellőrajzolás, úgy hogy a délutáni alvás elmaradt. Az esti telefonnál jelentettük, hogy semmi anyázás nincs, mehetünk aludni. Elhelyezkedtünk és Dorkának elmagyaráztuk, hogy ez már a buli, ami az olvasós mesélést (előadta Dana és Bpapa), fejből mesélést és alvást tartalmazta. ¾ 9-kor Dana már aludt, és Dorka kicsit filozofikus rezignáltsággal elmorfondírozott azon, hogy most már hiányzik anya, mert anya ilyenkor almát ad, (nem kapott), inni ad (vizet kapott) és a telefon mégsem olyan….. Miután megnyugtattam, hogy úgy alszom mint a nyúl (egyik szemem mindig nyitva van) egy kis simogatás, kézszorítás és már Ő is aludt, hiszen alig tudta nyitva tartani a szemét. A nyúldolgot éjjel azért háromszor lecsekkolta, de átmentem a vizsgán!
A vasárnap már gyorsan eltelt, volt még egy nagyszerű ebédelés Émama legnagyobb gyönyörűségére, aztán csomagolás, és irány Óbuda! Kis izgalmat okozott, hogy legfrissebb, játékukat Dorka valahová elrakta (másnapra kiderült, hogy a párnám alá, ahol sajnálatos módon nem kerestük). Dana felfogta, hogy Ő az okos nővérke, ezért minden malőrért felelősséggel tartozik, és eléggé szorongott Anya rettenetes haragja miatt, de nem szidta meg a húgocskáját, aki viszont elismerte, hogy Ő volt a tettes, csak nem emlékszik a részletekre!!!
Összefoglalva: ezentúl két csajszit kérünk!!!!!!!!
Mindenkinek csók/bók külön Danának, nem csak fentiekért, de a gyönyörű bizonyítványért is!!!! Bpapa


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése