2014. március 6., csütörtök

Vadaspark

Tavaszköszöntő vasárnap volt a Vadasparkban, ott volt a helyünk. Bár a nap egyik legjobb része a melegedőben eltöltött idő volt, azért jól éreztük magunkat. Ideje volt újra élőben megmutatni Dodónak a farkast és a medvét, hisz' ezzel  a két állattal ijesztegetjük folyton itthon.
-nem akarod felvenni a harisnyát???
-jön a medve és megharapja a feneked!
-nem akarsz aludni, hanem mennél  a nappaliba játszani?
-ott a farkas!
Azért nem kell elképedni, igazából Dodó találta ki ezt a borzongást, hasonlóan a testvéréhez ő is szeret kicsit félni, jól esik ha ijesztegetjük, na!
Zsuzsáékkal együtt vágtunk neki a park felfedezésének és tényleg jópofa állatokat láttunk. Mivel különleges nap volt, hallgattunk kiselőadást egy pár állatról és néztünk mosómedve bemutatót is.
-A fóka-show mikor kezdődik???!!!-kérdezte Dana, a mai kor (Barbie meséit néző) gyermeke, akit egy aranysakál látványa nem igen hoz már lázba.
Dodó hosszú ideig szemezett a nem túl szimpatikus medvével, akinek egy pont levonás jár mert nyugodtan ücsörgött és evett a viszonylag friss végterméke mellett. Az állatsimogatóban annyira elegük van a zoo-csemegéből a kecskéknek, hogy nem hogy odajöttek volna, inkább menekültek a látogatók elől. Mondtam Dorkának, ha nem tudjuk megsimogatni, legalább kergesse meg őket.
Kicsit fázós, papír bagoly-hajtogatós, hazafelé kocsiban alvós nap volt, amiből remélem idén tavasszal több is lesz.









2 megjegyzés:

  1. Jó lett a fasírt? ;-)
    (Nem tudok úgy fasírtot készíteni/enni, hogy ne jussatok eszembe :-) )

    VálaszTörlés
  2. A fasirt a te recepted alapján isteni lett! Kölcsönös a gondolat, azota ha Krisz fasírtot süt az első mondatom: olyan finom legyen mint Agié!

    VálaszTörlés