2014. március 20., csütörtök

Jóóóó reggelt Budapest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a reggel olyan ideális volt, amilyen csak lehet egy reggel! Minden pillanata! Danus fél 7 körül ébredt, fogta a macskáját és szokás szerint levonult a kanapéra, elhelyezkedett a reggeli mesenézéshez. Miközben nézte a mesét én elolvasgattam a leveleimet, átfutottam a híreket és megnéztem milyen idő lesz ma. Persze mindezt egy jó adag kávéval és reggelivel. Dana kiszagolta, hogy kakaós csigát eszek és lecsapott a másik felére. Mialatt zuhanyoztam, ő szépen bepuszilta a reggelit. Aztán viszonylag gyors öltözés után már a cipőnket vettük. Persze volt egy kis időhúzás, hogy elmesélje miért olyan fontos, hogy MOST AZONNAL menjünk el kilövetni a fülét, de átbeszéltük, hogy nem megy az ilyen gyorsan. A lakásunk közepesen nagy, de a belső két szint miatt van úgy, hogy nem lehet tudni kik és mit csinálnak a felső szinteken. :)
Dana rátapintott a lényegre:
-Apa már elment dolgozni, vagy még fent szarakodik a munkahelyén? (=dolgozószoba)
Aztán 8 körül gyönyörű napsütésben és egy tegnap lőtt csajos mellényben elindultunk az oviba. Dana megmutatta milyen szabadon érzi magát kabát nélkül és gyakorlatilag a háztól befutott az oviba!!!
Mutatott pár tánclépést a folyosón és ment kezet mosni.
Egyedül átöltözött és hangosan köszönt amikor belépett a csoportszobába.
-Szia Kati néni!-köszönt Dana.
-Szia Danácska!-felelte rá Kati néni.
Melegség járta át a szívem és nem is bántam, hogy Danus szinte elfelejtett elköszönni, ment be a többiekhez. Egyébként sem az a puszilgatós, csimpazkodós fajta. (erre ott van a huga...)
Remélem ilyen folytatása lesz a napjának. A reggeli az oviban forralt tej és reform kifli. Szerintem csipeget majd belőle...
Olyan nagy már, olyan önálló, érett nagylány!
Sokan, sokfélét mondtak  már az oviról, én sem voltam mindig megelégedve. Aztán rájöttem mindenhol lesznek kritikáim, valahol szakmai ártalom is biztos.
Daniella szeret ovódába járni, szereti a társait, felszabadult lett az elmúlt bő félévben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése