2014. március 31., hétfő

Hétvégék

Ahogy kb egy hónapja bejött a jó idő megbeszéltük Krisszel, hogy ha tehetjük hétvégén az egyik nap elmegyünk valahova kirándulni. Nem lesznek szigorú ebédelési-altatási időpontok, eszünk amikor éhesek leszünk, alszanak a gyerekek amikor tudnak...A Vadaspark után egyik vasárnap a Normafa volt az úticél, autóval-fogaskerekűvel-busszal. Érdekes, a gyerekeket a felszállás után nem a fogaskerekű hozta lázba, hanem hogy milyen szendvicset csomagoltunk. Nem volt olyan barátságos idő, de így is jól telt a délelőtt. A legutóbbi hétvégén Visegrádon voltunk, várat látogattunk és boboztunk. Dorka nem nagyon tudta, hogy mi is az, ennek ellenére 10 percenként megkérdezte a várlátogatáskor:
-Mikor megyünk bobizni??
Dana megmutatta az óvónő által is jellemzett kettősségét, két dolog tetszett neki a várban: a királynői trón és a szöges kínzószék.
Nagyon jó időnk volt, szuper nap volt!!!A Dunakanyar lenyűgőző, a kisvendéglőben elfogyasztott hamburger kevésbé az.
Persze jut bőven benti program is, hisz' van szülinapos barát/rokon is. Kezdjük a szenzációval: Gabi néni 100. szülinapját ünnepeltük!!!!!! Aztán voltunk Vince 4. és Andris 5. szülinapján!!!
Van programkínálat és akkor még nem is beszéltünk a város kultúrális programjairól. Egy a baj, kevés a hétvége két napja mindenre. Azért Danussal elmentünk egy délelőtti bábszínházba és tegnap kicsit beleszagoltunk a felújított Erzsébet tér levegőjébe. Nagy a jövés-menés.
A lányok aranyosak, viccesek és persze borzasztó hangosak és idegesítőek néha. Csakhogy a poszt elolvasása után ne gondolja azt a kedves olvasó, hogy itt minden rózsaszín. Mert e programok némely része két gyerekkel igazi kihívás!!!!!










2 megjegyzés: