2013. szeptember 23., hétfő

Dodó öregszik

Már kijavítja ha Dodónak, Dongólánynak, Kismacskának hívom. Hogy Ő nem Dodó, hanem Do(r)ka!!!
Tavaly a hosszan elhúzódó hf-os vírus után nem akartunk gyereksereget hívni a szülinapra, csak családilag ünnepeltünk. Idén pedig valahogy hirtelen döbbentünk rá, hogy már nem nyár van, hanem elkezdődött az ősz, amelynek 9. napján : SZÜLINAP!!!
Szerencsére a kis barátok, bnők is hasonló korúak így nem okozott gondott hamar összerázni a vendégsereget. A mi lányainkat is beleszámolva hét kis apróság csinálta a hangulatot aznap délután.
Volt ágyonugrálás, tortaevés, bújocska, eszetlenkedés...(ez utóbbi fogalom a majd' 6 éves Barni találmánya, amelyben Danus lelkes résztvevő). Szerencsére minden "komolyabb" eszetlenkedést (pld:Dorka csokitortájának elcsenése) sikerült elhárítani. Amiről nem tudok, arról talán jobb is...

Természetesen Dorkát a Nagyszülők is megünnepelték, megajándékozva Őt sok szép könyvvel.
Tőlünk is könyvet kapott és a BB legújabb kötete azóta is nagy kedvenc. Krisztől megkapta a kinőtt házicipője mellé a legújabbat, süniset.

Jó napjaink vannak...
Krisz is ünnepelt, idén már a harmadik félmaratonját futotta le! A lányok ennek a teljesítménynek külön örülnek, mert a hazaérkezéskor megkapják a futás után kapott finomságokat.

Dorkával rákaptunk a biciklizésre, ha szép idő van bicajjal megyünk játszóra, már a Margit-szigeten is többször voltunk.
Dorka sokat nőtt a nyáron, lassan esedékes lenne a védőnéni 2 éves állapotfelmérése is... Kicsit szeszélyesebb lett az utóbbi időben. És akkor szépen fogalmaztam...

BOLDOGSÁGOT NEKED TE KICSI LÁNY!!!!!!!!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Ilyenkor (is) nagyon sajnálom a messzeséget...jó lett volna ott lenni, Isten éltesse a kicsi Do(r)kát!

    VálaszTörlés