2016. augusztus 7., vasárnap

Észak és Dél

Nem ellentétekről lesz ma szó, dehogy!!!
Az úgy volt, hogy ugye Danus évek óta élvezi Bandi papáékkal a nyarat, a vizet, az all inclusive ellátást, a szuper programokat Balatonfüreden a Marina szállóban. Idén sem volt másképpen, és milyen jó, hogy nem! Danát uszonyokkal, gyönyörű barna bőrrel és 0,7 kg súlyfelesleggel kaptuk vissza 10 nap után. "Kicsik voltak a sütik !" " Bandi papa többet evett nálam!"- jött rögtön a magyarázat az enyhén megereszkedett pocakra.:) hogy mennyi az annyi? 29,2 kg.
Reszkess Danus, pár hét és heti három edzés vár Rád a Komjádiban.:)
Mialatt Dana a füredi vízben lubickolt, mi négyen: Anyu, Apu, Dorka levonatoztunk Balatonlellére. Most először voltunk ott, ilyen formációban. Nagyon különleges volt és mindenki számára jó élmény marad. Dodinak, mert ott voltunk körülötte, egy szobában aludt velem, étteremben ettünk... Anyu, Apu kikapcsolódott pár napra. Nekem meg mindezért tetszett a kiruccanásunk. Szerintem folyt. köv.
A Balatont ez alkalommal egyedül Krisz nem élvezte, Ő Budapesten tartotta a frontot és melózott a kánikulában.:(

Még az utazások előtt elkészült Dana fogszabályzója, amit az első naptól kezdve Dana fegyelmezetten hord éjszaka. Reméljük egy év múlva meglesz a hatása és visszahúzódnak a cumitól előre álló első fogak...
Megünnepeltük Daniella nevenapját, amikor is kapott a lány Éneklő rocksztár Barbiet, könyvet, Tic-tac bummot, és még jópár ajándékot.
Voltunk Bábszínházban és szombaton megnéztük a Kisállatok titkos élete című mozit, Dodival most először voltunk moziban. Dobogott is a szíve a kicsinek!!!
Fotókat válogatok és mutatok hamar!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése