2016. július 27., szerda

Aktív

Az elmúlt hetek nagyon jól és (sajnos) nagyon gyorsan teltek. Beváltottuk Dana kitűnő bizonyítványáért kapott jegyeket és meglátogattuk a Pünkösdfürdői strandot egyik délután. Két napra rá szuper délutánt töltöttünk a cirkuszban, az Atlantisz gyermekeit néztük meg. Ismét színvonalas műsort láttunk. Dorka is kibírta a hosszú előadást. Itthon egyszer sem sikerült délután aludnia, így a kora este nála sokszor jelenti a mélypontot. Sírás, cumizás, földön fekvés, mikor mi...
Ismét voltunk szerdán kézmüveskedni Andrisékkal, csütörtökön pedig egy állati jó helyen voltunk. Egy blogban olvastam róla, innen az ötlet. Állati! Barniékkal voltunk és borzasztóan élvezték. Ez az a hely, ahol kérsz két limonádét és egy gabonasiklót. :) persze Dorka volt a lelkesebb, ő megfogott minden csúszó-mászó állatot, amit az asztalunkra tettek.
Ilyen sűrű hét után mentünk kis Kisnémedibe, onnan pedig a Balatonra Andiékhoz. Már ez is nyári hagyomány. Balaton, bor, scrabble, paprikás krumpli. Szuper jól éreztük magunkat, a lányok élvezték a lehűlés utáni, újból felmelegedett vizet az Aranyparton és napi 3-4 órát voltak vízben. Dana egy igazi kis sellőlány, Dodi kicsit visszafogottabb .:)
Hát itt tartunk....a nyár kb fele eltelt. Nekünk most jön majd az igazi nyaralás. Eddig nagyon kerek volt az egész, apró sérülésekkel, darázs csípésekkel megfejelve.
A július nagy eseményei közé tartozik még, hogy Dana megtanult ugrókötelezni, Dorka pedig biciklizni. Hurrá!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése