2016. június 30., csütörtök

Vakáció on

Dana már az évzáró utáni nap el is kezdte az utazgatásokat, de június 20-től vagyunk együtt. Dana Bandi papáékkal Zebegényben töltött pár napot, ahol sokat kártyáztak, és kiderült Danáról, hogy a győzelemért még kisebb csalásra is képes. Aztán pár nappal később egyesültek a gyerekek, Dana jött Kisnémedibe és azóta az a bázis. Nekem még be kellett járnom egy hetet, aztán én is csatlakoztam. Amig bejártam a gimibe/4 nap/ nagyon jó kis napjaink voltak. Munka után vásárolgattam, nézelődtem, este pedig hol Krisszel, hol Barátnőkkel múlattam az időt.
A napok Kisnémediben nagyon jól telnek. Apuék felállították a medencét, ami a legjobb mókának bizonyul. A lányok egész nap képesek eljátszani egymással, nagyon jó látni, hallgatni, nézni őket. Dana kisboltot, kalandparkot, Dorka fodrászatot nyitott a kertben.
Kipróbáltuk a homokfestést , amivel igazán esztétikus képek készültek. Leülni, alkotni ritkán van kedvük, inkább a mozgásos játék a vonzó. Én élvezem, hogy együtt vagyunk, végre van időm Rájuk, tudunk társasozni, olvasni, beszélgetni. Dodi minden páros napon alszik délután, egyébként a kilenc órás takarodóig meg nem áll. Én lopok magamnak annyi időt, hogy haladjak a puzzle-val. (1500db-Velence ).
A magyarok EB szereplése miatt a lányok is focilázban égtek, mára már elmúlt.:). Persze néha összecsapnak, elküldik egymást, de aztán minden folytatódik tovább.
Egy napot elcsíptem magamnak, feljöttem Pestre, baratnőzni, Krisszel vacsorázni. Ez is kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése