2014. június 19., csütörtök

Dana tánca

Januárban az óvónő küldött egy emailt, amelyben tájékoztattak bennünket, hogy a Madách Tánciskola felvételt hírdet óvodások részére. A felvételi másnap volt, Anyuék jöttek Dorkára vigyázni, mi pedig elmentünk Danussal. Dana bement egy balett terembe kb 10-15 kisgyerekkel együtt és kb 20 perc múlva túl is volt a felvételin. Hozzáállás, fegyelem, testtartás, ritmusérzék rendben, Dana februártól heti két alkalommal járt a tánciskolába, előkészítő gimnasztikárára. Sokat tornáztak, nyújtottak, zenére mozogtak és tavasztól készültek a júniusi vizsgaelőadásra. Ennek az előadásnak voltunk részesei szombaton a Stefánia palotába.
Danust már 1 órára oda kellett vinni, két főpróbájuk is volt a 3-kor kezdődő bemutató előtt. Minden elismerésem Dana előtt, aki nélkülünk volt 1-f5ig mert csak az előadás szünetében engedték ki őket. Dana elmondása szerint: "Rossz volt iyen sokáig ott lenni, de kibírtam."
Olyan érett már ehhez is!!!Megértette, hogy tét van, feladat van, ki kell bírni az esetleges kellemetlenségeket is!
Az előadásuk aranyos, megmosolyogtató, megható volt...Danus láthatóan zavarban volt és zavarta a rivaldafény is. A végén fáradtan, de úgy érzem büszkén érezte magát. "Fellépésem volt tegnap."-mesélte másnap a telki szomszédnak.

Gratulálunk!!!Büszkék vagyunk.
És szeptembertől folyt.köv.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése