2014. május 22., csütörtök

Dana 5,5

Dana öt és fél éves a napokban. Nevezetessé az tette a hónapfordulót, hogy hétfőn megmozdult és keddre kiesett az első tejfoga. Valahogy ez is olyan simán ment, mint Danussal bármi. Meg is fogalmazódott bennem, hogy Danussal milyen könnyű az élet. Továbbra is egy jóindulatú, könnyen alkalmazkodó, szelíd kislány. /Legtöbbször/ hihetetlenül jól tolerálja a kistestvér szeszélyeit és a vele járó nyűgöket. Szereti az ovit, szereti a délutáni táncórákat, szeret csavarogni, de itthon is jól érzi magát a birodalmában. Nagy kedvenc továbbra is a Barbie, a legó, de szinte mindennel szeret játszani.
 Anyásnak tartja magát, de sokszor ráismerek, ahogy utánozza Kriszt, használja a szófordulatait, átveszi ugyanazt a véleményt.
Töretlen a lelkesedése Gödöllő felé, ha tehetné szerintem heteket is simán eltöltene Bandi papáékkal. Nem is csodálom. Itthon sincs rossz dolga a kisasszonynak, na de Gödöllőn!!!
Rendszeres étteremben ebédelés, hosszú elnyújtott fürdés és frizura-készítés, maratoni mesék Bandi papától és még sorolhatnám...
Persze Danusnak is vannak rosszabb pillanatai, amikor felesel, durcáskodik, túljátsza a királylány szerepét. Ilyenkor próbálom visszaterelni a realitásba és hegyi beszédet tartok. :)
Biztos ez is szerepet játszik, de talán önmagától is úgy gondolja, amit mostanában sokszor ismétel:
-Nekem van a legjobb dolgom a világon!!!


Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas kép következik!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése