2013. november 11., hétfő

Nagy októberi (szocialista) szünet

Valahogy az egész októberből egy nagy őszi szünet kerekedett.
Mint írtam Dana a hó elején lázas volt és valahogy ebből kiindulva úgy alakult, hogy másfél hétig nem ment oviba, hogy maximálisan kikúráljuk. Aztán Bandi papáékkal félreértettük egymást és egy hosszú hétvégéből egy hetes gödöllői ottlét alakult. Aztán jött a Mindszentek és az azt megelőző őszi szünet, amikor is az ovinénik kérték, hogy ha tudjuk oldjuk meg az otthontartást mert összevont csoportok lesznek, stb...Aztán megint jött egy vírus, amely egy napra ledöntötte Danust, de ugye azon a héten inkább már nem küldtük oviba. Egyébként a háziorvos skarlátnak diagnosztizálta ez utóbbi betegséget, amely bár még nincs meg a laboreredmény nagyon úgy tűnik, hogy téves diagnózis volt.
Egy szó, mint száz Dana hetek óta nem jár a Meseerdőbe és nagyon el is szokott az ovis léttől. Szerencsére Kati néni megnyugtatott, hogy még emlékeznek Rá, megvan az ágyneműje és tudják, hogy masni a jele.
Szerencsére jó időben voltunk jó helyen, kihasználtuk az alkalmat és csavarogtunk kicsit.
Krisz faragott egy ijesztő töklámpást és a lányok minden nap beöltöztek.
Voltunk Zsuzsáéknál a szokásos helovin bulin, ahol Dorka előbb gyurmázott egy sort, aztán őrülten vetette bele magát a babzsákba!
Először nagy csapattal voltunk geoláda keresésen, majd mi magunk is felkerekedtünk egy hétvégén és meg is találtuk a kincset. Mert kincs, ami van!!!!
Egy szombaton úgy hozta a véletlen, hogy Zugligetben kötöttünk ki és ha már ott voltunk felültünk a Libegőre. Itt nem készültek fotók, én örültem, hogy nem leszek rosszul a magasban és csak a ki-belégzésre összpontosítottam. Aztán piknikeltünk a János-hegyen, októberben, kb 25 fokban.
Danus is tartalmasan töltötte a napokat a gödöllői kiruccanások alatt:  állatkertben, kiállításmegnyitón, étteremben, fodrásznál, shoppingolni és még ki tudja hol jártak!

Itt a november, Danus oviban, jön a hideg!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése