2012. december 3., hétfő

Dana 4

Mint  a mesében: három nap, három éjjel (szerencsére nem) tartott a mulatság, eszem-iszom, dínom-dánom. Sültek a pizzák, készültek a  sütik, robbantak  a tűzijátékok, folyt a kölyökpezsgő. Mindannyian kifáradtunk a harmadik nap végére. Dana a sok új ingertől, mi meg az ingerek gerjesztésétől. Krisz a hátát, én a lábamat fájlaltam vasárnap estére.
Mivel 24. éppen szombatra esett, így a gyerekbulit aznap tartottuk. A hagyományos konyhapult mögötti bábozást idén pár játékos feladat is követte.
A rózsaszínű, gyönggyel díszített, hercegnős könyv alakú torta, Hamupipőke marcipánnal enyhén giccsesre sikeredett, de Dana teljesen odavolt érte.
A bulit megelőző napon Krisszel megejtették  a szokásos játszóházi járatot, vasárnap pedig bábszínházba volt hivatalos az ünnepelt. Mire vasárnap délután a Nagyszülők ajándékára került a sor, Dana besokallt az ünepléstől és mondhatni flegmán vette át a meglepetéseket. Itt kérek Tőlük elnézést, hogy Danából ennyi jutott Nekik...
Összességében nagyon jó kis hétvége volt, ami persze  a tündérhercegnő téma köré szerveződött. Dana hetek óta báli ruháról és szárnyról álmodott. Így teljesüljön minden vágyad Te pici lány. Azaz nem is olyan pici. A védőnő adatai alapján 16,5 kiló és 105 cm. Szemei jók, fülei tiszták. :)
(Bár ehhez lenne némi hozzáfűzni valóm, de majd egy másik bejegyzésben.)
Minden az óvodában kezdődött:




A Állatkerti játszóházban folytatódott:

Aztán Dorka ajándékával, aki először majdnem meglógott a Danának szánt kis csomaggal:
de aztán átadta az ünnepeltnek.
 
Szombaton készült a pizza, mint mindig most is segítséggel:
Evés előtt jólesik egy kis mulatozás:
 
Készül a kakaó. Hát persze, hogy rózsaszínű turmixgéppel!!!

Olyan kis számjegy ez a 4, de mégis milyen nagy lett a kicsi Danamanónkból. Már nem is manó. Már tündérhercegnő:
Azért már Dorka se semmi. Utánozza a nővérét, amiben csak lehet...Mi lesz velünk ha már nem mi választunk majd ruhát Nekik???!!!



 

2 megjegyzés: