2012. március 30., péntek

Bombomok


Azaz bonbonok, amelyeket karácsonyra kaptam Bandától és Éva mamától. Igazán exluzív darabokról volt szó így kitaláltam, hogy nem faljuk fel őket pár nap alatt, hanem beosztjuk. Minden vasárnap mindhárman választottunk 1-1 darabot. A 36 darab csokoládé a mai nap fogyott el. Két előnye is volt a takarékoskodásnak: sokáig tartott és ahogy fogyott úgy közeledett a tavasz.
Telik az idő. Dorka hamarosan 7 hónapos lesz! Szépen fejlődik, pár napja négykézlábra állt, de szegény kétségbe is esett mert rájött, hogy mászni még nem tud de hasra visszaereszkedni nem akart. Danus mozgásfejlődése is látványos volt e hétvégén, ugyanis elindult élete ELSŐ futóversenyén.
Hááát én megkönnyeztem a rajtot.( már előre félek mi lesz ha Anyák napi ünnepségre kerül a sor) Ott állt ez a pici lány és nagyon komolyan vette a versenyt. 300 méter volt a táv és ő becsülettel lefutotta.

A hétvége igazán mozgalmas volt. A Sportnap után Krisz és Dana Kisvakond kiállításon is voltak.
És készülünk a húsvétre.
A nyúlon túl:

Nem tudom elégszer leírni mennyi örömet okoznak a gyerekek. Az ember a napi teendők közben sokszor elsiklik az apró örömökön, kedvességeken, gyermeki jóságon. Aztán este eszébe jut egy mondat:- Anya, de jó hogy újra látlak téged.
És egy ölelés.

1 megjegyzés: