2011. december 6., kedd

Egy-kettő-hááárom


Remek ötlet volt Krisztiántól, hogy itthon maradt november 24-én mert így le tudott minket fényképezni reggel, pizsamában:)))

És délelőtt el tudtak menni ketten Danával a játszóházba:

Délutántól beindultak az események és érkeztek a vendégek! Dorkára való tekintettel idén mérsékeltük a létszámot és csak három kisgyereket hívtunk meg. Volt gitározás, bábozás és persze kislányos, rózsaszín torta.
A szülinap 2. része pár nappal rá a Nagyszülőkkel került megrendezésre. Dana idén igazán várta és élvezte is a születésnapi ünneplést és természetesen az ajándékokat.
Azt olvastam valahol, hogy a háromévesekre két dolog jellemző általában: az elszakadás és a kötődés (nem biztos, hogy ezekkel a szavakkal). Nálunk is ez jelentkezik már jó ideje. Egyrészről Danus nagyon önálló, sok mindent egyedül szeretne megcsinálni, egyedül közlekedni, lépcsőn le/felmenni stb...Másrészről nagyon sokszor kitalált félelmei vannak (szomszédtól, Mikulástól, sárkánytól...)amelyek ellen egyenest a szoknyám alá bújna.
Ez talán átlagos ezekre a kisemberekre, ami csak Danát jellemzi most a 3. életévében azt nem fogom tudni itt szavakkal összefoglalni.
Egy 14 kilós, 96 centiméteres szófogadó, jólelkű, értelmes, kíváncsi, vicces, alkalmazkodó kislány, aki néhába (by Danka) erőszakos, nyafogó, rendetlen is tud lenni. És még sok minden...például a legjobb nagytestvére Dorkának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése