2015. augusztus 17., hétfő

Vakáció 2. rész

Amikor hazajöttünk Lelléről Danus ment másnap Gödöllőre. Közösen fürödtünk egyet szombaton Domonyvölgyben, de csak hétfőn egyesült  a család Kisnémediben, ahol megtartottuk a Daniella névnapot. Dana valahogy nem volt felhőtlen boldog az ajándékoktól, talán azért mert nem voltak túl kézzelfoghatók. Iskolai íróasztal, Opera jegyek, fülbevaló. Persze könyveket is kapott, de sajnos még mindig arra a bizonyos mesélő pónira vágyik, amit nem nagyon fog megkapni...
Apu-Krisz felállították a medencét, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen innentől kezdve következtek csak az igazi forró napok. Hétvégén Eperék jöttek át, sokat fürödtünk, kosaraztunk, csakúgyelvoltunk együtt. Pár napra megint feljöttünk Bpre, meghívtuk Félixet pizsipartyra.
Dana ment pár nap múlva tovább Gödöllőre, hogy utána megkezdhessék a szokásos, éves füredi nagyszülős, hármas nyaralást. Balatonparti szállás, all inclusive ellátás, animátorok...kell ennél több? Nem hiszem.
Mi Dorkával hárman maradtunk, és azt hiszem nagyon élvezte, hogy most csak Ő van, csak Rá figyelünk. Voltunk bábszínházba, Állatkertbe együtt.
Aztán megint Némedi és újra Bp. Vonattal hárman csajo...nagy élmény. Dana-Anya mozidélután is volt: Barbie!
A hétvégére Krisz Zebegénybe vitte  a lányokat, én kaptam egy laza  hétvégét. De azért Némediből is feljöttünk párszor gyerekmentesen intézni ezt-azt. Pld én bevásároltam Dana iskolakezdésére. Külön-külön semmi se drága, a vonalzó, gyurma sem egy érték, a végösszeg mégis több, mint a dupla Családi Pótlék???!!!

Lassan vége a nyárnak. Semmi különös, nagy utazás nem történt idén, mégis úgy érzem nagyon jó nyarunk van. Együtt vagyunk és ezt élvezzük. Többen kérdezték, hogy nem unom a gyerekeket? Természetesen néha sok a zizegés, nyavalygás, kötöttség. Néha. A legtöbbször imádom, hogy nincs kötöttség, van időnk, jövünk megyünk. Még pár nap és beindul a nagyüzem.
Váradi ovi, Csillaghegyi suli, Madách gimi, Stílo Bútor, úszás, futás, kosárlabda. ROHANÁS!!!!!!!!!!!!






fotók hamarosan...nyár van..

1 megjegyzés: