2015. július 17., péntek

Ó-Ó-VakáciÓ-Ó 1. rész

Idén először naplót vezetek a nyárról és igyekszek ebből hagyományt teremteni. A kézzel írott verzióba persze sokkal részletesebben kerülnek a nyaralások, események, történések, úgyhogy ide csak szemezgetek...
A nyár egy két hetes úszótáborral indult a Komjádiban. Minden nap vittük Danust este hatra, hogy András bácsi tanitgassa Danát siklani, merülni, tempózni. Nagyon élvezte a lány, mindenféleképpen kell, hogy legyen folytatása a dolognak. Úgy érzem, hipp-hopp megtanulna úszni, mert abszolút érett agyilag és fizikailag is rá.
A tanfolyam végeztével kimentünk Némedibe, ahol szokás szerint jól éreztük magunkat. Bográcsolás, kirándulás, játszóterezés és sok-sok kertben töltött idő. Innen utaztunk Szabadi-Sóstóra Andiékhoz, ahol négy éjszakát aludtunk. Nagyon tiszta a Balaton vize, igazán meglepő volt, mennyire jó a víz. A négy lány nagyon aranyosan eljátszott, Petiékkel esténként lejátszottuk a szokásos scrabble partykat.
 A Balaton után itthon voltunk pár napot és úgy hozta a véletlen, hogy Orsi és Alex, Danáék nagy barátai is éppen ekkor nyaraltak a Nagypapájuknál. Minden nap lent a kertben bandáztunk, Dana annyira élvezte a nagyok társaságát!!!
Aztán mentünk Lellére. Szuper szállásunk volt és harmonikus, szeretetteljes, szerelmes napokat töltöttünk ott négyesben. Tudom ez giccsesnek tűnik, de így érzem és kész! Kilátóban voltunk, sétahajóztunk, hennát tetováltattunk,Hajómúzeumban voltunk, nagyon kihasználtuk a lehetőségeket.
Olyan nagyon jó így négyesben, azt érzem mindenkinek teljesül majd' minden vágya, tudunk egymásra figyelni, van idő mindenkire...
Most júli közepe van. Kánikula.

folyt.köv.1 megjegyzés: