2014. április 28., hétfő

Húsvét

Ahogy közeledett a hidegfront nosztalgikus hangulatunk kerekedett. Idén szerencsére nem esett a hó, így a fiúk Krisz vezetésével bográcsolhattak a kertben. Hagyományosan idén is Kisnémediben, Anyuékkal, Bandi papáékkal és Éviékkel ünnepeltük a Húsvétot.
Persze az előző hetekben már volt itthon készülődés, festettünk és gyurmáztunk tojásokat, elmentünk egy kézműves foglalkozásra is, ahol megfontam életem első kosarát.
Danusnak voltak locsolói az oviban és itthon is meglocsolta a kis barátja. Krisz is tett arról, hogy ne hervadjunk el, a füst-szagú ruhánk édes Nina Ricci illattal elegyedett.
A lányok találtak a kertben ajándékokat, idén a legnagyobb örömöt a smink-készlet jelentette. Évi mamáék nyuszija színházjegyet tojt, ami még előttünk van. A kertbe valahogy berepült egy angry birds is, vagy mi a csuda...Danát főként az foglalkoztatta: hogy tudta a nyuszi ezt kitojni???!!!
Anyunak köszönet istenieket ettünk, sonkából, lencséből és sütikből. A bográcsgulyás pedig olyan volt, amilyen szokott: isteni!!!
Jövőre, veletek ugyanitt!!!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése