2017. április 1., szombat

Tavaszi zsongás

Végre! Olyan jól esik a tavaszi napsütés, hogy nagyon! A március hónapot gyakorlatilag végig szülinapozták a lányok, minden hétvégére esett egy vagy éppen három különböző szülinap. Tavaly nem hívták ( vagy lehet nem is rendezetek bulit) ennyi helyre Danát, aki örül a népszerűségnek. Mi is, csak kicsit sok már a kinek, mit, mennyiért, hol vegyünk  ajándékot kérdés- sorozat.
Egyik vasárnap családilag elmentünk a Dzsungel könyvére, ami óriási élmény volt! Szeretem amikor mind a négyünknek tetszik a darab, nyomot hagy, örök emlék marad. Egyik nap sikerült megszervezni, hogy itt aludjon Eper, a lányok aranyosak voltak, szerintem szuperül érzik majd magukat a nyaralás alatt. Dorka továbbra is élvezi a művészi tornát, büszke a tudására, ahogy Dana is belerázódott a szinkronúszásba, és már nem annyira fárasztó neki a heti nettó 3,5 óra edzés. Krisz jól kihasználja az edzés időt, amig Dana edz, ő fut a Rómain.
Megszépült a garázsunk, Krisz nekidurálta magát és lomtalanított. Mindennek van most mar helye, kell is, hiszen Dorka átváltott egy nagyobb bringára, mindketten ráéreztek a görkorizásra, igy sokkal könnyebb elérni ezeket a sportszereket. Természetesen csak akkor könnyű, ha nem áll bent az új fehér  családtag, ami gyönyörű, amit mindenki szeret, amire nagyon fogunk vigyázni, ami nyáron elrepült minket a tengerig!
Gyönyörű napsütés várható a hétvégén is. Vasárnap megyunk egy szulinapra, de szerencsére kirándulást szerveztek a szülők, igy kihasználjuk a napsütést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése