2017. január 22., vasárnap

Karácsony

November végén volt Danáéknál az adventi kézműves délután, ahova idén már nem kellett Danát elkísérni.
-"A másodikosoknak már nincsenek ott a szüleik!"- tudatta velünk az iskolás.
A hazahozott ajándékok azt hittem inspirálnak majd minket további ajándékok készítésére, de nem így lett. Nyilván idő és nem kedvhiány miatt maradt el az itthoni ajándékgyártás.
Sűrű, de szép volt az advent. Dana Bandi papával megnézte a Pál utcai fiúkat és nagyon élvezte. Azóta is sokszor beszél róla, énekli a dalokat. Voltunk együtt is színházba, megnéztük Epert a Tündér Mírában. Ismét egy olyat darab, ami az egész családnak szórakoztató.
Másik nagy élmény volt, hogy Krisz kijött a lányokkal a Madách szalagavatójára. Táncoltam a tanári csapatban. A lányok élvezték a sok szép báli ruhát, jó sokáig tartott és már a kocsiban kókadoztak hazafele. (kicsit rossz néven vették, hogy én nem haza, hanem bulizni megyek est 10kor, de aztán megbékéltek)
Voltunk egy gyönyörű Diótörő előadáson is.
Karácsony előtt pár nappal megjött a nagy meglepetés, ugyanis a lányok elsők lettek egy rajzversenyen. "Cseréld le a szüleidet" volt a pályázat címe, a lányoknak tetszett az ötlet és annyi kiló szaloncukrot kaptak, ahány évesek. Együtt vitték el az aranyérmet és Danus életévét vették figyelembe, így 8 kiló(!!!) szaloncukor állt a házhoz.

A karácsony szépen telt, sok ajándékkal, meglepetéssel, finom ételekkel. A két ünnep között a lányok kint voltak Gödöllőn, ez nekünk nagy kikapcsolódást jelentett. Itthon voltunk, társasoztunk, mászkáltunk, pihentünk.
Feltöltve kezdtük az új évet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése