2016. december 7., szerda

Őszi szünet- program szüret

Amennyire lehetett kihúztuk az őszi szünetet. A szombati hivatalos kezdés helyett, Dorka szerdán, én csütörtökön, Dana pénteken kezdte a pihenést. Igen, betegek voltunk.  Mi is benne voltunk az ország azon részében, akik elkaptuk azt a bizonyos gasztro-vírust. Krisz sem lazsált, csak ő kb egy héttel előttünk abszolválta a betegséget. A lányokat nem annyira, minket nagyon megviselt. Én éppen a szülinapom előestéjén akartam meghalni, elég rossz volt az időzítés. Ilyen sem volt még, hogy pizsamában az ágyban fekve eszem az ünnepi menüt: pirítós+ kóla. Nem baj, majd jövőre!
A jó az egészben, hogy vasárnapra Dorka és én is jobban lettünk, Dana volt kicsit bágyadt talán. Nem adtuk át magunkat a betegségnek, és elkezdtük a szüneti programokat.
Voltunk Lizivel halloween bulin. A lányok tomboltak, ugráltak a retro/ mai zenékre! Voltunk tök lámpás fesztiválon. Apuval az állatkertben, gyönyörű időben. Voltunk Danával kettesben moziban. Voltunk este a Margit-szigeten négyen, néztük a kivilágított szökőkutat. Voltunk Libegőzni Apuval. A szünet utolsó napjaiban a lányok Újpesten aludtak, igy mi is (házi)bulizhattunk egy jót.:)
Nagyon jólesett a pihenés mindenkinek. Jöttünk- mentünk, de sokat voltunk itthon is. Rajzol tűnik, kreativkodtunk, volt idő arra, amire a szorgalmi időszakban nincs nagyon...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése