2015. november 2., hétfő

Rohanás

Ma igazán az volt. 'A' pontból 'B' pontba, 'B' pontból tovább. A pontok között volt persze pihenés, azaz : munka. Reggel 6:55- kor startoltunk ki Danával, hogy elérjük a reggeli buszt. Mindig sürgetem a lányt, nehogy lemaradjunk róla. Persze a busz mindig késik 2-3 percet, de nem merem bevállalni, h mi is később megyünk ki a megállóba. A buszon kis pihi, beszélgetünk, szótagolunk, agymanózunk. Aztán 7:30 érkezés Csillaghegyre, gyors puszi és már rohanok, hogy elérjem a HÉVet, a Combinót. Elértem. 7:14- re megérkezés, 7:15 becsöngetnek. Nem szokásom elkésni, de ezen a héten projekt- hét van a gimiben, ideiglenes órarend, enyhe felfordulás. Itt jön a lazítás, csak tanítok, jövök- megyek, ebédelek. Aztán haza, gyors puszi Krisznek, aki épp' rohan valahova. Itthon kicsit teszek-veszek, felmosok és rohanok a buszhoz, megyek Danáért a suliba. Dana rekordot döntött 7, azaz hét perc alatt befejezte az uzsonnáját, összepakolt, felöltözött, igy elértük a megfelelő buszt, ami elvitt minket a Komjádiba. Ma Dana először ment be egyedül az uszodába, egyedül ment le az öltözőbe, átöltözött, választott és zárta be a szekrényt, és ment be a sátorba. Annyira, de annyira ügyes! Hogy én ezalatt mit csináltam?
Rohantam a buszhoz, mentem Dodóért, aki 16:25- kor már egyedül volt az óvónővel. Aztán hazaballagtunk és leültünk Barbie babázni. Most mindjárt este 10 óra, már mindenki fáradt, Dana rég alszik. Csak Dorka bírja még, hozza a szokásos esti formáját. De erről majd legközelebb. Az nem lesz egy vidám bejegyzés.

2 megjegyzés:

  1. Az igen! Minden nap ez a sok utazgatás? Azt hiszem, nagy szerencsénk van azzal, hogy nálunk mindkét intézmény nagyon közel van...

    VálaszTörlés
  2. Vannak lazább napok, általában ketten navigálunk Krisszel. Ez egyedi eset volt, Apuka estig vidéken...

    VálaszTörlés