2014. december 7., vasárnap

Szülinapok

Aug.28, szept.9, okt.28, nov.24: Krisz-Dorka-Ági-Dana-40+3+40+6

Érdekes, hogy így egymás után következnek a szülinapok. Dorka és Krisz szülinapja is meleg napra esett, így mindkettőt szabadtéren is megünnepeltük. Dorkáét napközben a telken, Kriszét éjszaka egy romkocsmában.
Dorka harmadik szülinapjára persze szerveztünk zsúrt is, elég nagy volt a felfordulás, bár akkor még nem tudtuk mi vár ránk Danus buliján...
Az én szülinapom is felejthetetlen marad, nagyszülőstül ebédeltünk a Sípos Halászkertben és pár napra rá Krisz "bosszúból" meglepetésbulit szervezett nekem egy belvárosi szórakozóhelyen. Azt, hogy hajnalig táncoltunk a többiekkel még most is nehéz elhinnem, pedig így volt!
Dana kapott egy bónusz ajándékot, egyik hétköznap délelőtt moziba mentünk és együtt ebédeltünk, nagyon-nagyon jó volt így ketten lenni.
Próbálok egyensúlyozni és mindkét lánynak szervezni olyan programokat, ahol a felnőtt csak rá figyel. Így volt Dana Operában Bandi papáékkal, moziba velem. Dorkával megnéztük nemrég a Kippkopp-ot bábszínházban, Apuval ősszel cirkuszban voltak ketten.


Drága Lányaink!

Kívánunk Nektek nagyon sok boldog születésnapot!
Maradjatok ilyen aranyosak és szeressétek úgy egymást mint eddig!

                                             Anya és Apa, akik Titeket mindennél jobban szeretnek.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése