2010. január 4., hétfő

Karácsony

Elmúlt Dana második karácsonya. Tavaly, éppen 1 hónapos volt az ünnepek alatt és gyakorlatilag végigaludta a gyertyagyújtást, vacsorát. Már akkor fentem a fogam, milyen jó lesz idén. Jó is volt!!! Dana kipihenve ébredt délután és este fél 10ig élvezte a karácsonyt és a Nagyszülők társaságát. A fa /talán a mérete miatt?/ annyira nem kötötte le, annál inkább a lépcsőkorlátra felszerelt égősor és az ablakban lévő gyertyadísz. Ezeket minden délután fel kellett kapcsolni, Dana kérésére: GYE-GYE, kérte a gyertyafényt. Miután felkapcsoltuk, meg is tapsolta a fényeket.
Sokat utaztunk, Gödöllőn, Dunaharasztin, Éviéknél is voltunk és Dana nagyon jól érezte magát. Persze az ajándékok nagyon tetszettek neki, tele is van velük a ládikója.
Jól teltek az ünnepek, és ami igazán emlékezetessé teszi, hogy a menőmanónk teljesen biztosan közlekedik lakásban és utcán. Nagyon nagyon jópofa, ahogy jön-megy és állandóan visz valamit. A lakásban szedegeti a morzsákat és odahozza nekem, a kertben felszedi a faágakat, terméseket és nyújtja nekem. És hogy hogy szólít??? NYANYA!!!











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése